By you

SUMMER

SUMMER

By you

SUMMER

    Skab den sommer, du drømmer om.

    Tag på en spændende rejse gennem vores udendørs kollektion og skab den sommer, du altid har drømt om! Vores kollektion omfatter alt fra stemningsfuld belysning og bløde tekstiler til komfortable havestole og praktisk belysning samt drinksdispensere. Udforsk vores sortiment og lad dig inspirere. Med vores udvalg af produkter kan du skabe uforglemmelige øjeblikke og opleve den ultimative udendørs glæde. Velkommen til din drømmesommer!

    Oplev Smagen af Sommer med en Perfekt Picnic!

    Når solen skinner og temperaturen stiger, er det tid til hyggelige stunder i naturen med familie og venner i form af en lækker picnic. Vi har samlet en masse inspiration til dig, så du kan holde en skøn picnic i parken, i skoven eller ved stranden. Vælg plaider, lanterner, køletasker, opbevaringsbokse, sugerør og køleelementer til picnicen, der alt sammen er med til at gøre det lidt mere behageligt og hyggeligt at spise og sidde udenfor.

    Havemøbler til enhver smag

    I Sinnerup finder du et bredt udvalg af havemøbler, så du kan vælge lige den havestol eller det havebord, som passer til din have, altan eller terrasse. Vi har havemøbler i flere forskellige farver og designs, så du kan vælge de havemøbler, der passer til din stil og dit udtryk. Har du en stor terrasse kan du vælge et loungesæt, der virkelig indbyder til lange snakke og hygge med familie og venner. Har du derimod en lille altan, kan du nøjes med et lille havebord og en lille havestol eller to, så der lige er plads til at nyde solens stråler og få et glas vin med en god ven.

    Boligtekstiler til din udendørs indretning

    Bløde, varme plaider, puder og hynder er altafgørende for, at du har lyst til at opholde dig i haven i mange timer. Vælg nogle bløde siddehynder til dine havemøbler og øg komforten på dine stole, så I kan sidde langt ud på aftenen og nyde den friske luft. Plaider er også vigtige at inddrage i sin udendørs indretning.

    Udendørs belysning

    Den rette belysning er med til at skabe en hyggelig atmosfære i haven, så dig og dine gæster kan fortsætte med at nyde de lune sommeraftener, når solen går ned. Pynt op med lanterner på bordet, trappen eller fliserne og lad lysets skær sprede en hyggelig stemning. Du kan også benytte lyskæder for at sætte en særlig stemning. Hæng lyskæder på altanen eller på terrassen, som kan efterlade en varmt skær, når du nyder de sene aftentimer udendørs.