Finansiering

Anyday

100% rente- og gebyrfri finansiering


I Sinnerup tilbyder vi dig rente- og gebyrfri betaling med Anyday med en kreditgrænser på op til 30.000 kr. Anyday er en delbetaling, som vi i Sinnerup har valgt at betale lidt mere for, for at du som kunde har mulighed for at dele din betaling op over 4 måneder - fuldstændig fri for renter, gebyrer og andre ubehagelige overraskelser.

Anyday er en gratis betalingsløsning, så længe du betaler til tiden. Når du gennemfører dit køb med Anyday, betaler du 25% af varens pris. De efterfølgende 3 måneder betaler du det resterende beløb.

Har du ikke en Anyday-konto, bliver du først ledt til godkendelse og oprettelse, før dit køb kan gennemføres. Efterfølgende har du en Anyday-konto, som du kan anvende på alle webshops, der tilbyder Anyday som betalingsløsning.


Brugen af Anyday på Sinnerup.dk

TRIN 1
Læg din vare i kurven

TRIN 2
Vælg Anyday som betalingsløsning

TRIN 3
Du bliver kreditvurderet på under 20 sekunder

TRIN 4
Du betaler første rate for at gennemføre dit køb


Brugen af Anyday i Sinnerups fysiske butikker er på vej! (Forventes klar sommer 2024)

TRIN 1
Download Anyday app’en

TRIN 2
Registrér dig og dit betalingskort - du bliver kreditvurderet på under 20 sekunder

TRIN 3
Benyt dit digitale Anyday betalingskort på din telefon til at betale med ved kassen. Du betaler første rate (25%) for at gennemføre dit køb.


Du kan læse mere om vilkårene for Anyday her

ViaBill

Køb nu og betal senere med ViaBill som betalingsløsning

Hos Sinnerup har du mulighed for at betale med ViaBill, der giver dig fleksibilitet til at betale for dit køb over længere tid.

Du kan vælge imellem Viabill free for op til 2.000 kr. eller Viabill+ (plus) for op til 22.000 kr. Det betyder, at du altså roligt kan købe det, som du står og mangler med det samme, da du kan udskyde din betaling til senere.

ViaBill free
Du kan betale for dine køb i 10 rater (måneder) - helt uden renter og uden gebyrer.
Når du køber med ViaBill free, så betaler du 10% af dit købsbeløb med det samme. Dette er ikke et gebyr, men den første betaling af den fulde pris. Din betaling deles i 10 lige store betalinger med den første betaling på købstidspunktet. Du vil 30 dage efter købstidspunktet betale for din næste betaling.

ViaBill+ (plus)
Du kan betale for dine køb i 20 rater (måneder) - helt uden renter og kun et månedlig gebyr fra 35 kr.
Når du køber med ViabBill+, så betaler du 5% af dit købsbeløb med det samme. Dette er ikke et gebyr, men den første betaling af den fulde pris. Din betaling deles i 20 lige store betalinger med den første betaling på købstidspunktet. Du vil 30 dage efter købstidspunktet betale for din næste betaling.


Brugen af ViaBill på Sinnerup.dk

TRIN 1
Læg dine varer i kurven og vælg ViaBill som betalingsmetode, når du tjekker ud.

TRIN 2
Udfyld en kort formular og bliv godkendt på få minutter.

TRIN 3
Din ordre er gennemført. Når varen afsendes betaler du den første rate og vil herefter betale over tid i 10 eller 20 lige store betalinger hver 30. dag.


Brugen af ViaBill i Sinnerups fysiske butikker

Med ViaBill kan du få et virtuelt ViaBill betalingskort på din smartphone til betaling i fysiske butikker. Kortet bygger på et almindeligt Mastercard, som understøttes af kortteminalerne i vores fysiske butikker.

TRIN 1
Opret en profil her
Udfyld en kort formular og bliv godkendt på få minutter.

TRIN 2
Download Viabill appen på din smartphone og log ind.

TRIN 3
Nu kan du i app'en ansøge om et virtuelt Viabill kreditkort. Godkendelsen sker med det samme, og du får øjeblikkeligt svar på, om du bliver kreditgodkendt eller ej. Brug kortet til at betale med ved kassen i butikken.Du kan læse mere om alle fordelene ved Viabill her: FORDELE VED VIABILL

Har du spørgsmål til Viabill - Kan du til en hver tid kontakte dem her: KONTAKT VIABILL