Seats

Tales from the finest

Seats

  Spisebordsstolen spiller en vigtig rolle i vores hverdag.

  Spisebordsstole er essentielle møbler i ethvert hjem - de kombinerer funktionalitet med æstetik. De er designet til at give komfort under måltider og samtidig komplementere spisebordets stil. Materialerne varierer fra træ og metal til plast og polstrede designs, hvilket giver et bredt udvalg til forskellige indretningsstile. Nogle spisebordsstole har armlæn og polstrede sæder for ekstra komfort, mens andre har et mere minimalistisk og slankt udseende. Valget af spisebordsstole kan betydeligt påvirke spisestueoplevelsen, både i form af komfort og visuel appel.

  Tilføj hjemmet en naturlig varme med stole i massivt egetræ.

  Deres sanselighed kan bløde en måske stram indretning op. Materialet er kendt for sin holdbarhed og derfor perfekt skabt til vores smukke og tidløse designklassikere.

  Recycled læder

  Materialet recycled læder består af læderfibre og naturlig latex, som både besidder egenskaber fra ægte læder og PU. Først og fremmest har recycled læder den samme blødhed, elasticitet og lette struktur som ægte læder og er hygroskopisk og åndbart.

  En leg med farver og former

  Med en stol i plast har du et møbel, som både er moderne i udtrykket, men også nem at vedligeholde, da overfladen er vand- og smudsafvisende. Det er muligt at lege med former og farver og det er let at f lytte rundt på møbler støbt i plast. Tilføj en blød siddehynde for at øge komforten.

  Design din egen New Age stol

  Med New Age har du muligheden for at designe din egen drømmestol. Du kan vælge imellem et sæde i enten læder, PU læder eller stof. Dertil har vi 4 forskellige ben, som gør det muligt at sammensætte stolen, lige præcis som du ønsker den.