Tales of

Lights

  Skab atmosfære med lys

  Den rette belysning er altafgørende for, at dit hjem fremstår indbydende og rart. Det er derfor vigtigt, at du vælger de rette lamper til stuen, køkkenet, kontoret, entréen og soveværelset, så den rette stemning er sat, og så du enten kan slappe af eller arbejde koncentreret. Lamper kan gøre utrolig meget for indretningen, så det er med at tage den rigtige beslutningen, når en ny lampe skal finde sin plads i rummet. Lamper og belysning er altså altafgørende for et rart hjem. Lys skaber nemlig atmosfære og sætter stemningen i dit hjem.

  Trådløse lamper

  LED lamper skaber et behageligt lys, som ofte kan indstilles til den ideelle belysning. De er trådløse og har dermed mange anvendelsesmuligheder. De kan fx placeres på en reol, sengebordet, skrivebordet eller i en vindueskarm. Derudover kan nemt tages med udendørs til en hyggelig aften på terrassen, da mange LED lamper er vandtætte og godkendte til udendørsbrug

  Belysning til små rum

  Hvis du bor småt og har mindre rum i din bolig, er det vigtigt at sørge for god belysning, så alle hjørner bliver oplyst. Det får nemlig rummet til at synes større. Dog skal du ikke vælge alt for store lamper, der fylder hele gulvet eller loftet, da det kan virke overvældende i indretningen. Her er det godt at vælge enkle, slanke lamper, gerne loftlamper eller bordlamper, der ikke tager alt for meget gulvplads. Så er du nemlig sikker på, at der er balance, luft og plads i rummet. Hvis du fx mangler lys ved sofaen, kan du med fordel investere i en væglampe ved sofaen. Den tager meget mindre plads end en gulvlampe, og det ser ofte bedst ud i små rum. Hvis du har brug for en bordlampe, kan det være en fordel at vælge nogle lamper, der er lave. Det får igen rummet til at se større ud samtidig med, at du får god belysning i hjemmet.

  Belysning til store rum

  Bor du derimod i en stor bolig, hvor der er masser af plads til at udfolde sig på, har du frihed til at vælge. Du skal bare huske på, at rummet let kan komme til at se tomt og upersonligt ud, hvis du ikke fylder rummet ordentligt ud med andre større ting. Derfor er det smart at gå efter større lamper. Her er gulvlamper og store loftslamper ideelle, da de optager plads og skaber balance og personlighed i rummet.

  Skab hygge med lanterner og lysestager

  Hyggeligt lys skaber en varm og indbydende atmosfære, perfekt til afslapning og samvær. Med lanterner og lysestager kan man nemt skabe denne stemning i hjemmet. Lanterner, med deres bløde, dæmpede lys, tilføjer en nostalgisk charme, mens lysestager, med deres levende flammer, bringer en følelse af elegance og ro. Uanset om de placeres på et bord, en hylde, eller hænges op, bidrager de til en hyggelig og afslappende stemning, ideel til hyggelige aftener med venner og familie.